Ponudba

KOREKCIJSKI OKVIRJISte v dilemi kje kupiti oziroma naročiti pravilno izdelana očala? Vabimo vas v naše prodajne enote, kjer nam ni vseeno za zdravje vaših oči in vaš izgled z očali. Veselimo se vašega obiska.V prodajnem programu lahko izbirate med korekcijskimi okvirji manj znanih proizvajalcev do najprestižnejših, svetovno priznanih blagovnih znamk na našem trgu.

SONČNA OČALAZavedamo se kako pomembna je zaščita oči pred škodljivimi sončnimi žarki. Sončna očala ne predstavljajo le modni dodatek ampak zaščito oči pred sončnimi žarki in ki vam zagotavljajo kakovostno UV zaščito. Vedno pa smo pazljivi in pozorni, da tudi pri sončnih očalih zastopamo vse cenovne kategorije izdelkov ter se tako približamo finančnim zmožnostim kupca.

KONTAKTNE LEČE IN TEKOČINEOmogočamo vam nakup dnevnih, štirinajstdnevnih, mesečnih dioptrijskih brezbarvnih kot tudi barvnih kontaktnih leč različnih proizvajalcev kontaktnih leč Uporaba kontaktnih leč narašča iz leto v leto, pri vseh starostnih skupinah. Osnova oziroma predpogoj za uporabo kontaktnih leč pa je pregled pri zdravniku.